"Καφεπαντοπωλείον Επαμ. Θ. Αναστασιου"








Τον Δεκέμβρη που μας πέρασε ξανάνοιξε στο χωρίο μας το παλιό καφενείο του Νώντα Αναστασίου, το οποίο παρέμενε κλειστό τα τελευταία 2 χρόνια, υπό νέα διεύθυνση. Ο χώρος ανακαινίστηκε πλήρως τόσο μέσα όσο και στον περιβάλλοντα χώρο ώστε να αναδειχθεί η ομορφιά του πέτρινου κτιρίου που δημιουργήθηκε το 1923 από τον Απόστολο Τσίγκα (παππού του Θωμά Αναστασίου, τωρινού ιδιοκτήτη).

Μετά από αρκετά χρόνια υπάρχει η δυνατότητα τόσο οι Καππασίωτες όσο και οι κάτοικοι των γύρω χωριών να πραγματοποιούν τα καθημερινά ψώνια τους στο παντοπωλείο που δημιουργήθηκε στον πίσω χώρο του καφενείου, όπου παλαιότερα υπήρχε το τηλεφωνείο και το κουζινάκι του παππού του Τσίγκα.

Σε ένα όμορφο και παραδοσιακό περιβάλλον υπάρχει η δυνατότητα να απολαύσει κανείς καφέ, αναψυκτικό, μπίρα, κρασί και φυσικά ντόπιο τσίπουρο, πάντα με τη συνοδεία νόστιμων μεζέδων.

Στη διάθεση σας καθημερινά βρίσκονται η Σούλα Τρυφέρη (σύζυγος του Γιωργου Πατσιαούρα από τον Πύργο Ιθώμης) και ο Βαγγέλης Χαλίλης τις πρωινές ώρες και ο Βασίλης με τον Νίκο Χαλίλη το βράδυ.

Υπεύθυνος καταστήματος : Βασίλης Χαλίλης
Τηλέφωνο επικοινωνίας     : +302441034134


Δεν υπάρχουν σχόλια: